Det var en gang eventyraften i Skal vi danse, og 8 dansepar skulle bli til 7. Tallet 3 pleier vær et godt tall i eventyrverden, men dessverre for Steinjo & Marianne så ble det danseduell nummer 3 av 4 mulige, og snipp snapp snute for et av årets morsomste, og kanskje ivrigste dansepar.

 

Her kan du få et gjensyn med alle dansene til Steinjo & Marianne i Skal vi danse 2012:

1. program: Cha cha cha

2. program: Tango

3. program: Jive

4. program: Samba

5. program: Quickstep

Jeg har kost meg veldig med å følge Steinjo & Marianne, og gratulerer så mye med en meget habil 8.plass i Skal vi danse 2012.
Jeg er enig med dommerne i at latin var mer hans greie enn standard. Men syns det var kjekt at vi fikk se en morsom Pinocchio quickstep som avslutning på dansekarrieren denne høsten. I det lille dansegjensynet i finalen krysser jeg fingrene for mer samba!

Hvilken av Steinjo & Mariannes danser har vært din favoritt?

 

9 comments on “Takk for dansen Steinjo & Marianne – Skal vi danse 2012”

 1. Tror det var eventyrdansen jeg. Den var fantastisk underholdende og denne lørdagen fortjente de i hvert fall ikke å gå ut. Men med de motstanderne de fikk i duellen, så var det ingen stor overraskelse. Hvem blir den neste mon tro??

  • Jeg syns de begynte veldig bra med cha cha’en på premieren, og koste meg stort da jeg satt i studio, så tror nok det er min favoritt 🙂

 2. Leit med Steinjo, en sprudlende og herlig fyr 🙂 Latin var definitivt hans greie!
  Blir det flere sendinger på deg i år Lene? Skulle ønske Tv2 kunne ha flere konkurranser som de hadde tidligere, der det var muligheter for å vinne billetter…

  • Jeg skal tilbake 27.oktober, og gleder meg veldig 🙂
   Når det gjelder billettkonkurranse er den mye nærmere enn du aner, så bare hold et øye med bloggen utover i uka!

 3. Min datter elsket Marianne og Steinjo. Selv syns jeg han var litt slitsom å høre på.
  Lurer på hvem som blir neste som går ut?

   • Tror faktisk Catrine kan komme i duell igjen, hun harking samme skokk med fans som Plumbo-Lars og Eldar. Så jeg tipper på Plumbo-Lars og cathrine i duell.

    • Lars Erik og Eldar er mer kjent for større deler av befolkningen enn Cathrine, så det er ikke umulig at hun kommer i ny duell om ikke så lenge..
     Stavhopping er jo ikke en så kjent og promotert sport i Norge, så du skal jo være litt over gjennomsnittet interessert i friidrett for å vite hvem hun er. Men hun har jo vært veldig flink, så jeg er overbevist om at hun har en langt større fanskare nå enn da Skal vi danse startet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.