Trine Tony Gyda Mona
Linnèa & Alexander 8 8 8 7 31
Per & Therese 10 10 10 9 39
Roar & Nadya 8 7 9 9 33
Line & Glenn Jørgen 7 6 7 6 26
Andre & Maria 6 5 6 5 22
Idar & Anette 6 6 6 6 24
Agnete & Egor 9 7 9 8 33
54 49 55 50

Etter en svært underholdende showdanskveld så dommerpoengene slik ut før seerstemmene ble lagt til. Da den endelige listen var klar ble showdans duellantene Linnéa & Alexander mot Idar & Anette.

Idar har imponert meg flere ganger gjennom årets sesong, og Anette lager alltid fantastiske koreografier, men i denne duellen ble valget for min del svært lett. Å se utviklingen til Linnéa fra premiereprogrammet, da jeg ikke turte og si hei til henne etter programmet en gang fordi hun så dødsnervøs og ubekvem ut på parketten opstaset i prinsessekjole til den Linnéa som er på skjermen nå og smiler og synger mens hun danser. Og ikke minst den gleden hun utstråler når de blir lest opp som sikre par er helt fantastisk å se på. Så jeg håper virkelig de får noen uker til i dansesirkuset. Da tror jeg toppkarakterene fra dommerne er like rundt hjørnet.

Men tusen takk for strålende underholdning gjennom 7 program Idar & Anette! Gleder meg allerede til å se dere svinge dere på parketten igjen i finalen, og da håper jeg det blir et glimt fra denne dansen vi får se:

 

Neste uke blir det gruppedans og Omer Bhatti er gjestedommer! Bare å glede seg 🙂

1 comment on “Takk for underholdende uker Idar & Anette”

  1. Tack snälla Lene för uppdateringen så jag får vara med på ett hörn. Synd att Linnea var i duell när hon hade så fina poäng från domarna. Tror att norrmännen har lite svårt att rösta fram eftersom hon dansar med «svensken» 😉
    Men hon har verkligen blivit så duktig så jag hoppas hon blir framröstad för sin egen skull och inte för vem hon dansar med.
    Gick inte och se videon här ovanför.
    Tack än en gång du är fantastisk på att återge programmet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.