På lørdag var det en uke siden gullkonfettien dalte i Nydalen, og Åsleik & Nadya ble kåret til vinnere av Skal Vi Danse 2010. Finalen var som nevnt helt fantastisk, og sesongen sett under ett har vært helt suveren.

Å toppe sesongen i fjor trodde jeg skulle bli umulig. Jeg fikk være tett på fra første navn ble avslørt på pressevisningen i midten av august, til de jaget oss ut, og lukket dørene på finalefesten i slutten av november.

Men det ordner seg for snille jenter, og med untak av lanseringen, (som nesten regnet bort alikevel), kom jeg jammen ikke like tett på i år!

Tusen takk til Åshild hos TV2 underholdning, for billett til premieren, til Brun og Blid for at de fikk meg inn på jivesendingen i oktober, og selvsagt til Maria hos Dustin som lot meg få biletter til den store finalen.
Sist men ikke minst, tusen takk til Skal Vi Danses ubestridte pressesjefs dronning Unn Grethe, som ordner alt! Du er suveren!

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Det blir ikke noen blogg uten lesere, og jeg setter veldig pris på alle som stikker innom, og særlig dere som kommenterer. En ekstra hilsen til Cathrine som var med meg på finalen! Å ta med seg en bloggleser på en av sendingene har blitt en fin tradisjon, og jeg håper jeg får mulighet til det samme neste sesong…

Men det trengs ikke bare lesere for å skape liv i en blogg, det trengs også noe, og noen å skrive om, og årets deltakere har vært en fabelaktig gjeng.

En spesiell takk til de som har giddet å stille opp på bilder og svare på spørsmål fra meg etter å ha blitt spurt opp ned og i mente om det meste fra alle mulige aviser, blader og nettsider. Og ikke minst til de som har tatt seg tid til å svare meg på hendvendelser utenom sendingene, en kjempe takk til Marthe, Aylar, Andrine, og Åsleik.

Høsten 2010

I tillegg er det også mange gode minner som ikke har havnet her, men som jeg ser tilbake på med stor glede når jeg tenker over Skal vi danse-høsten 2010 – For en høst det har vært!!!

Jeg gleder meg alt til en ny sesong, gjør du?


Gratulerer også så mye til Kristian, som fikk en desemberjente forrige fredag!
Hurra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.