Det tilspisser seg i Skal vi danse og etter denne ukens danseduell står vi igjen med topp 5 i årets sesong. Og fra nå av skrus tempoet opp både på trening og sending. På lørdag nytter det ikke å imponere oss med en dans, nå må deltakerne brilliere i to!

Temaet for uken er film & kjærlighet. Det blir musikk fra filmer de aller fleste av oss har et forhold til.

PelleK & Anette skal denne uken danse Tango. De har fått filmen Mr and Mrs Smith som tema, og låten er Assassins Tango (John Powett).
Slik så det ut da Angelina Jolie & Brad Pitt danset i filmen:

Etter noen ukers dansepause var det imponerende at Gro-Helen & Ivo i det hele tatt klarte å stable en showdans på beina på så kort treningstid som de fikk sist uke. Nå har de derimot hatt en hel uke på seg, og utfordringen er Cha cha cha til Roy Orbissons udødelige Pretty Woman fra filmen med samme navn.

Adelen & Benjamin fikk bare 10ere for sin showdans sist lørdag. Men sitter dommernes poeng like løst når det er den vanskelige slowfoxen som står for tur? Ikke umulig siden Adelén, med unntak av showdansen, så langt har vært bedre i standard enn latin. Musikken er hentet fra Sound of music, nærmere bestemt 16 Going On 17 (Charmain Carr & Dan Truhitte).

Selveste John Travolta danset til You never can tell da Pulp fiction ble spilt inn. Nå er det Stian & Alexandra som danser jive til Chuck Berry låten. Men tror dere ikke de kan bedre enn dette da? Det tror jeg!

Flere enn meg som MÅ se Love Actually for å komme i julestemning? Da kan du glede deg til Katarina & Tom Arilds rumba denne uken. De har fått Sugababes´ sangen Too lost in you fra nevnte film. (Og i følge Google er det kun den britiske utgaven av filmen som har denne låten med, ikke den amerikanske. Flaks jeg har «riktig» utgave 😉 )

Samuel & Marianne er siste par ut på gulvet i første danserunde. De danser engelsk vals til Theme From Forrest Gump (Andrea Spadaroi). Forrige uke var de bare et fattig poeng unna full pott, så kanskje er det en vals som skal til?

Men dette var bare første del. Når de individuelle dansene er overstått blir det gruppedans.

Det ene laget er Team Cha Cha Cha og det består av Stian & Alexandra, Gro Helen & Ivo og Adelén & Benjamin. Det betyr at på Team Jive finner du Pelle & Anette, Katarina & Tom Arild og Samuel & Marianne.

Dette blir spennende!! 

Hvilken gruppe har du mest tro på? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.