På lanseringen for Skal vi danse i 2010 ble Tom Nordlie presentert som Nadyas dansepartner. Få dager senere valgte den daværende fortballtreneren og trekke seg fra konkurransen, og inn kom supererstatter Åsleik Engmark, som vi alle husker danset seg helt til topps. Nå har det samme skjedd igjen, og denne gangen er det Marianne som plutselig står tomuten dansepartner 15 dager før første engelsk vals eller cha cha cha skal danses på direkte tv.

Tom har igjen valgt å trekke seg. Denne gang på grunn av helsemessige årsaker. Etter råd fra lege har Nordlie i samråd med Monster og TV 2 valgt å trekke seg fra konkurransen nok en gang.
Nordlie selv har følgende uttalelse til TV 2 etter at nyheten ble offentiggjort: «Jeg kom tilbake til dansen denne høsten for å fullføre. Spesielt fordi jeg liker å avslutte ting jeg begynner på, etter at jeg måtte trekke meg i 2010. At jeg nå skulle bli syk under oppkjøringen er utrolig leit, men ansvaret for egen helse kommer først. Nå ønsker jeg de andre danseparene og min egen dansepartner Marianne Sandaker lykke til videre i konkurransen.»

Jeg ønsker Tom god bedring og krysser fingrene for at det dukker opp en erstatter til Marianne veldig snart så hun kan komme langt i årets konkurranse!

Hvem håper du overtar plassen til Tom?

5 comments on “Trekker seg fra Skal vi danse 2013”

  1. Leit å høre at Tom må trekke seg, men: Helsa kommer først. Ønsker ham god bedring. Blir spennende å se hvem som overtar Toms plass. Ja, for det er vel 100% spikret at det skal hentes inn en erstatter? De kan jo ikke gå fra 11 til 10 deltakerpar så kort tid før premieren? Håper Mariannes nye dansepartner snart er klar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.