Nok en flott Skal vi danse sesong ble avsluttet forrige lørdag, og pokalen gikk til Hanne & Egor. Etter sending ble det selvsagt finalefest på deltakere, crew og gjester, hvor vi moret oss ut i de små timer. Alle deltakerne fikk fine overraskelser fra dansehøsten 2012, og ikke minst velfortjent ros og applaus. Dere er en fantastisk gjeng hver og en som jobber med dette konseptet!!
Før sendingen vanket det til og med en flott goodiebag på meg! Takk igjen fine Monstere 😉 Det var stas!

Det har vært like gøy som alltid å få være med på dansehøsten, og jeg vil bare få takke alle som har vært innom bloggen i løpet av disse månedene! Tenk å at jeg har holdt på i 6 sesonger, og at dere fortsatt holder ut!! Det er gøy det!!

Og ikke minst tusen takk til deltakerne og andre som villig vekk har svart på mine henvendelser slik at jeg har hatt noe å blogge om siden august! Dere har vært en super gjeng, og det har vært veldig koselig å møte dere underveis i sesongen!

Jeg gleder meg allerede til sesong 9. Krysser fingrene for at jeg kan jubilere med min 15.sending på kommende premiere, og at det da blir gjensyn med mange kjente dansefjes. Katrine og Carsten må heller ingen finne på å erstatte, de er gull verdt!

Tusen takk for mange flotte Skal vi danse minner, og en herlig blogghøst  ❤
Ønsker alle en koselig førjulstid!

Klem, Lene 🙂

2 comments on “Tusen takk for i år – Skal vi danse 2012”

  1. Synd att vi i Sverige inte fick se så mycket av Carsten, den där gubben som var programledare ifjol när programmet sändes även i Sverige var inte bra (hade hellre sett hans son som programledare då).

    • Synd at det ikke går an å se Skal vi danse i Sverige, og Let’s Dance i Norge. Du får søke opp Carsten & Elena på youtube og se alle deres danser i det minste 🙂 De var rå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.