At Adelén & Benjamin kom til å stå i årets dansefinale ga lave odds i august, men at motstanderne skulle bli Stian & Alexandra var det få som hadde trodd. Men beinhard jobbing (og masse fans) kan altså bringe en langt. Med tanke på at Adelén måtte i duell for å sikre seg finaleplassen tror jeg det blir en utrolig jevn finale i kveld. Adelén & Benjamin vinner nok dommerne, men det er seerstemmene som avgjør hvem som kan ta med pokalen på finalefest…

Slik har dommerpoengene fordelt seg for finalistene siden det hele startet i slutten av august: 
 

I kveld blir det som vanlig tre danser før vi får vite hvem som vinner.
Begge parene skal selvsagt avslutte med showdans, men først skal de danse den aller første dansen fra premieren, og deretter blir det en selvvalgt dans fra motsatt stilart.

Det betyr at Stian & Alexandra danser Tango, Cha cha cha og Showdans. I premieren fikk de 16 poeng for sin tango så her er det rom for nesten dobling av dommerpoeng! Cha cha cha danset de i program fire og da ble det tre ganger 8 og 2.plass på dommernes liste.

Adelén & Benjamin danset jive på premieren. Da fikk de 24 poeng og vant første sending, og dans nummer to er slowfox. Det danset de sist i program 8, da hentet Trine og Merete frem poengskiltene med tallet 10 på og Egor 9. I tillegg var Mona gjestedommer den kvelden så totalt ble det 39 slowfox poeng.

HUSK Å STEM PÅ DIN FAVORITT!

Stian & Alexandra: Send tallet 3 til 26400 eller ring 829 49 103.
Adelén & Benjamin: Send tallet 7 til 26400 eller ring 829 49 107.

Jeg gleder meg til å bli imponert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.