Først og fremst, gratulerer med bronse til Stig Henrik & Alexandra! Kjipt for Alexandra og komme på tredjeplass for andre år på rad, men tre sesonger, og tre medaljer er jo fenomenal uttelling!! Håper du blir med neste år også, for det MÅ bli mere Skal vi danse, eller hva?

Foto: Thomas Reisæter, Tv2 Underholdning

Neste punkt på agendaen er følgende: Unnskyld, Aylar! Jeg har ikke vært fan av deg i Skal vi danse denne høsten, og håper fortsatt på en annen vinner neste lørdag, men for en fantastisk tango dere danset i dag! Dere fortjener å stå i finalen neste lørdag!

Men selv om Aylar imponerte meg i tango, så var det ikke dit mine smser gikk…

Kjære Åsleik & Nadya!
Vær så god!!!

Vi leker ikke Skal Vi Danse 😉

Mulig jeg må på avvending snart, men neste uke er jeg ringside i Nydalen, så da blir det ikke tid til mye stemming alikevel!

Poengsummer:

 

Standard Første gang

I dag

Differanse
Stig Henrik & Alexandra 29 35 + 6
Aylar & Egor 33 40 + 7
Åsleik & Nadya 22 34 + 12
Latin
Stig Henrik & Alexandra 24 34 + 10
Aylar & Egor 31 35 + 4
Åsleik & Nadya 30 38 + 8

Dommerne hadde plukket ut kveldens danser, og var ute etter å spore fremgang etter en intens høst. I så måte var Åsleik & Nadya kveldens store vinnere med totalt 20 poengs fremgang fra sin forrige engelske vals og rumba, 20 poeng!!! Hvis ikke det var kvalifiserende for finaleplass så vet ikke jeg!!

Nå gleder jeg meg bare veldig til neste helg, og håper at vi får en heidundranes avslutning på en flott Skal vi danse sesong!

 


 

Nå må jeg finne frem den rosa sleggaVi har egentlig vunnetStig Henrik & Alexandra stiller til nettpratTakk til AlexandraDette er årets finaleparIngen finaleplassUte av dansenSkulle være tøff og danse uten skinneSemifinalen i bilder Reagerer på behandlingen av Carsten & KatrineUte av dansenÅsleik danser på butikkenMia tilbake på parkettenHar aldri opplevd maken

Har dere sett Cecilia Brækhus bokset i kjole fra Nadya i kveld?

 


 

Fornøyd med finaleparene?
Hvor mange ganger stemte du?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.