Hei alle 1261 som har klikket innom bloggen denne uken, og hei alle som titter innom for første gang!

Nå er kofferten pakket og billettene funnet, så nå er jeg snart klar for en natt på Sørlandsbanen. 4. turen til Oslo siden midten av august, er defintivt ny rekord i østlandsbesøk for meg, men det har vært en utrolig morsom Skal vi danse og blogg høst, og egentlig veldig kjedelig at det alt er over..  Men kan ikke begynne å oppsummere ennå.. Det viktigste gjenstår tross alt, den store finalen og pokalen som skal få nye eiere!

Kjempespennende finale
Jeg og Unibet.com har hatt en deal siden tidlig i høst, så selv om Mia har blitt utrolig flink, særlig de 4-5 siste ukene, så har jeg ingen grunn til å vike fra den jeg tippet som vinner i august 😉

betting

Gevinsten derfra hadde vært et fint tilskudd til den litt for høye regninga Telenor sendte ut i går 😉

Men jeg håper selvsagt begge parene danser fletta av dommere og publikum, og at det blir en jevn og kjempespennende finale! LYKKE TIL!

X-factor
Siden jeg er i Oslo i morgen og, er jeg så heldig at jeg har fått billetter til X-factor sendingen! Så i morgen kveld blir det heiarop og stor applaus på Exporama på Hellerudsletta. De gjenværende der skal ha Filmkveld. Mine favoritter er den stemmeløse Tommy og Pernille:-) Men de er flinke alle sammen, så det blir spennende å se hvem som ryker ut der og.

Minner om at Kristian, Pia og Christer er gjester på God morgen Norge i morgen tidlig, og at Mia & Carsten er på plass i sofaen hos Thomas & Harald i morgen kveld, rett etter X-factor.

Og til de av dere som savner Tv2 nøttene til jul og påske, så må dere se «Torsdag kveld fra Nydalen» i kveld 21.40 så får dere kanskje noen «Jultips» fra Bertil:-)

Klem fra Lene – i Oslo modus:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.