At Skal vi danse deltakere har fulgt med på programmet tidligere, eller ser litt ekstra på gamle klipp før de takker ja til å danse selv regner jeg med er høyst normalt. Å studere alt som ligger på Youtube et halvt år før de selv skal begynne å trene, vil jeg anta hører med til sjeldenhetene. Men der har du Linda!
«Jeg benket meg ned med iPaden og begynte å studere alle detaljer jeg kunne finne fra tidligere sesonger. Studerte bena til jentene og om de har strømper på, håret deres.. har mange håret løst kanskje?» skriver hun på bloggen Kanskje ikke så rart at Youtube statistikken min over antall avspilte videoer stadig øker?

Derfor var det jo på sin plass å høre med Linda om hvilke klipp hun så mest på og om hun hadde noen favoritt. Den lista jeg da fikk i retur var ikke liten!

«Favoritter? Showdansen til Mia og Glenn elsker jeg!! Og tangoen deres! Jeg har jo sett mye på dem siden hun er voksen som meg, og jeg danser med Glenn.» begynner Linda, så da unner vi oss et tilbakeblikk på nettopp denne showdansen:

Men i tillegg til å studere alt hun kom over med Glenn Jørgen har hun også andre favoritter. «Jeg er også glad i Aylars tango i semifinalen og jeg går aldri lei Åsleik sin Chaplin. Og Stella sin snertne Cha Cha med Asmund,» forteller hun. Og siden nettopp Chaplin er på min Topp 5 liste over beste Skal vi danse øyeblikk gjennom alle sesonger, så er det definitivt på tide med et tilbakeblikk på den og 😉

Så at Linda går inn med liv og sjel for å gjøre det bra i denne konkurransen er det ingen tvil om. Det ryktes at hun er veldig ivrig på trening, og bilder på Instagram tidlig i sommer viste at selv støvsuging skulle gjøres med latinsko (og sokker!) på! Dette er en som virkelig VIL komme langt på parketten i høst!

Vil du se flere bilder og mer fra treningene anbefaler jeg så absolutt hennes Dansedagbok. Men Linda er og blant dem du møter i kveldens «Bak kulissene» sending med Dorthe Skappel, og her er litt av det du kan vente deg der!

Hvilke forventninger har du til Linda & Glenn Jørgen i årets Skal vi danse sesong?

 

1 comment on “Youtube dronninga – Skal vi danse 2013”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.