Dette innlegget er sponset.

Sist lørdag fortalte André Villa om motocrossulykken han hadde i 2011. Historien rørte dommer Toni Ferraz til tårer. ”Jeg vet hva du går gjennom,” sa Toni gråtkvalt. ”Du viser en styrke uten like,” la han til. Den godt gjennomførte Wienervalsen og den gripende historien gav danseparet 30 poeng og en femteplass.

Villa er også aktuell i en reklamefilm for Mobilbet.com som i disse dager går på norsk TV. Han følger dermed i fotsporene til tidligere Skal Vi Danse deltagere Tone Damli Aaberge og Cathrine Larsåsen som også har samabeidet med ulike spilleselskaper på nettet. Selv om de har måttet tåle kritikk for sine engasjement, noe som gjaldt spesielt Cathrine Larsåsen da hun fremdeles var en del av langslaget, har Villa ingen kvaler med å stille opp i kampanjen.

«Moralsk er dette helt uproblematisk for meg å fronte Mobilbet. Online betting er en lovlig og sosialt akseptert aktivitet som jeg fint kan stå inne for,» sier Villa i et intervju med Kjentfolk.no.

Reklamefilmene med Andre Villa kan du blant annet se på kanaler som TV3, MAX og FEM, og de ligger også ute på YouTube. For mer informasjon og bilder av MobilBet med blant annet andre Villa kan du lese denne Mobilbet anmeldelsen

I motsetning til Cathrine Larsåsen (3.plass i SVD 2012) har ikke André Villa opplevd noen sanksjoner i forbindelse med sitt engasjement. Hverken TV 2 eller Det Norske Motorsport Forbundet har kommet med noen direkte kritikk. Da Laråsen frontet spillselskapet Unibet i fjor, ble det ikke like godt mottat.

Etter massiv kritikk fra blant annet Friidrettspresident Svein Arne Hansen, måtte Laråsen trekke seg fra avtalen med Unibet for å få lov til å representere Norge i mesterskap. Unibet slutter derimot ikke å rekruttere norske idrettsprofiler, og nylig fikk de med seg TV2-sportens Morten Langli som ny ekspert. For mer informasjon klikk her.

Laråsen har nå kuttet ut stavhoppingen – i hvert fall for en periode. Cathrine Larsåsen er gravid og venter barn med kjæresten Morten Jensen. ”Dette er så stas og hyggelig, og jeg kan nesten ikke vente», fortalte hun til TV2. ”Dette er noe av det største man kan oppleve, så jeg gleder meg. Men det er jo noen måneder til,” sa 27-åringen videre.

Kjæresten Rachel Nordtømme er ikke sjalu

I kulissene under konkurransen denne høsten sitter kjæresten Rachel Nordtømme som betyr mye for den populære motorcrosskjøreren. Nordtømme innrømmer til Dagbladet at hun gjerne skulle danset med André selv, men poengterer at hun ikke på noen måte er sjalu.

”Jeg skulle ønske det var meg, men det er artig å se på. Jeg har ikke sett han danse så mye før, han blir bare flinkere og flinkere,” fortalte hun til Dagbladet. ”Jeg har prøvd å få ham til å danse med meg før, men det har ikke blitt noe hittil. Vi får se om det blir noe fremover kanskje.”

Villa, som pendler mellom Spania og California innrømmer at langdistanseforhold kan være anstrengende. Restitusjonen etter den tragiske ulykken i 2011 har vært lang og tøff. Den har gjort at han nå tar det litt mer med ro og paret snakker om å stifte familie.

”Jeg har begynt på et lettere program, før var jeg villig til å ofre alt for sporten. Nå er jeg 32 år og har lyst til å ha muligheten til å spille fotball og gå på ski med barna mine når jeg en gang blir pappa.” ”Det er på tide å tenke på noe annet enn å henge opp ned under en crossykkel.”

IMG_9223-1.PNG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.