Etter 9 program er det superjevnt mellom årets kvartfinalister. Den soleklare lederen, og den som vel siden dag én har hatt billett til den store finalen – Cengiz har sammen med Mai sanket inn imponerende 330 individuelle dommerpoeng. Men så blir det tett:
Grunde & Ewa 309 individuelle poeng
Helene & Jørgen 308 individuelle poeng
Jorun & Fredric 307 individuelle poeng

Så med to individuelle danser nå på lørdag så kan det meste skje, og alt handler om å imponere oss som ser på, for Ida & Benjamin hadde faktisk hele 319 poeng, og de ledet jo som kjent da de forsvant ut i gårsdagens Halloweensending.

2 comments on “Kvartfinalistene – Skal vi danse 2017”

  1. Syns det er trist at Ida og Benjamin røk ut i går. De fikk jo flest dommerpoeng. Jeg mener, i likhet med flere andre, at det burde blitt laget en ordning hvor den som får flest dommerpoeng blir fredet/immun mot å havne i danseduell. At den personen som får flest dommerpoeng havner i duell og attpåtil ryker ut….. da sitter jeg med en følelse av at det ikke er noen vits i å ha dommere i programmet overhodet. Jeg forstår ikke logikken i dette……. Må si jeg er meget skuffet. Dette henger ikke på grep….Må innrømme at jeg er redd for at Helene og Cengiz kommer til å oppleve det samme.

  2. Jeg må si meg helt enig med Heidi ,av skaff
    publikum poengene, bruk proffe dommere. Meget skuffet.
    Eller rop høyere Ida.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.