En etter en har de forlatt parketten, og de to som står igjen er den store favoritten fra dag en, Cengiz, og en som virkelig har vist seg å være prototypen på en perfekt Skal vi danse deltaker Helene.

Cengiz har imponert fra første stund, og allerede siden premiereprogrammet lå det i kortene at han og Mai skulle stå igjen til finalen. Mai, som ble nr 2 sammen med Markus i fjor, får nok en sjans til å sikre seg trofeet, og de må så absolutt leve med det største favorittstempelet i morgen.

Helene & Jørgen hadde jeg store forventninger til fra starten av, og ble skuffa på premieren da de forsvant litt i mengden, men snakk om å trene seg til topps! Fy søren Helene har imponert utover høsten. Og nå krysser jeg fingrene for at hun blir den første idrettsutøveren som vinner Skal vi danse. DET har dem jammen fortjent.

Idrettsutøvere har det nemlig vært mange av i finaler før, men ingen har hittil vunnet.
Susann Goksør Bjerkreim (Håndball) tapte for Kristian Ødegård i sesong 2 i 2006, Tore Andre Flo (fotball) tapte for Lene Alexandra Øien i 2008, Kari Traa (kulekjøring) tapte for Atle Pettersen i 2011, og Roar Strand (fotball) tapte for Agnete Johnsen i 2014. Så nå Helene, nå satser vi på deg 🙂

Begge parene skal danse tre danser hver, og som vanlig blir det et gjensyn med alle de utstemte deltakerne. Benk deg foran tven lørdag kl 19.30 – og husk å stem på din favoritt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.